Mango Sticky Rice
Mango Sticky Rice är en typisk efterätt från Thailand som är älskad av såväl lokalbefolkningen som turister. Traditionellt görs efterätten med klibbigt ris, kokosmjölk och mango. På Thailändska heter efterrätten …
Mango Sticky Rice är en typisk efterätt från Thailand som är älskad av såväl lokalbefolkningen som turister. Traditionellt görs efterätten med klibbigt ris, kokosmjölk och mango. På Thailändska heter efterrätten …
Päron med After Eight är en riktig klassiker från det glada 80-talet. En enkel efterätt som går snabbt att göra med inkokta päronhalvor och After Eight, alternativt annan mintchoklad. Längre …
Inkokta päron eller inlagda päron är både en efterrätt och ett utmärkt sätt för att konservera päron. Sockerlagen i detta recept görs med smaker av stjärnanis, kanel, citron och cognac. …
Gino är en fruktig efterrätt med vit choklad som blev populär på 90-talet i Sverige. Den görs med banan, kiwi, jordgubbar och vit choklad som sedan ugnsgratineras. Resultatet blir en …